FC Eindhoven - ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft in de Eerste Divisie punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen Eindhoven. Het duel eindigde in 1-1.

In de elfde minuut nam Eindhoven een voorsprong door een eigen doelpunt van Jasper Dahlhaus.

Het duurde een tijdje voor een van beide teams weer scoorde. Naoufal Bannis maakte gelijk voor Eindhoven met een assist van Tibo Persyn, in de 76ste minuut.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Eindhoven twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl ADO Den Haag twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Eindhoven dit seizoen.

Op 17 maart speelt Eindhoven om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen AZ II op het Jan Louwers Stadion. ADO Den Haag treft dan in eigen huis Willem II in het Bingoal Stadion.