TOP Oss - ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft vrijdag een 2-3 winst geboekt in de uitwedstrijd tegen TOP Oss in de Eerste Divisie.

ADO Den Haag eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd.

Binnen het half uur nam ADO Den Haag de leiding, toen Tyrese Asante scoorde, op aangeven van Ricardo Kishna.

Jearl Margaritha bracht in de 44ste minuut TOP Oss op gelijke hoogte, met een assist van Ömer Gündüz.

In de 57ste minuut moest ADO Den Haag verder met een man minder toen Malik Sellouki van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

Zwarts bracht ADO Den Haag in de 66ste minuut een voorsprong.

Kay Tejan maakte gelijk voor TOP Oss in de 71ste minuut.

Één minuut later nam ADO Den Haag een voorsprong toen Zwarts nog een keer de doelman passeerde.

In de vijf laatste wedstrijden heeft TOP Oss drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl ADO Den Haag drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van TOP Oss dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van ADO Den Haag met één doelpunt verschil.

De volgende wedstrijd voor TOP Oss is thuis tegen Heracles. De teams staan op vrijdag 17 maart om 20.00 uur tegenover elkaar. ADO Den Haag neemt het maandag 13 maart om 20.00 uur uit op tegen Eindhoven.