ADO Den Haag - Heracles Almelo

ADO Den Haag heeft Heracles ontvangen in het Bingoal Stadion op maandag en na negen opeenvolgende ongeslagen wedstrijden in de Eerste Divisie werd ADO Den Haag eindelijk verslagen. Het duel eindigde in 0-3.

Het bezoekende team opende de score in de 11de minuut na een doelpunt van Nikolai Laursen, met een assist van Emil Hansson.

Justin Hoogma bracht in de 39ste minuut Heracles op 2-0. De uitploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Rigino Cicilia scoorde, op aangeven van Ismail Azzaoui, in de 83ste minuut.

ADO Den Haag heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Heracles drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd speelt ADO Den Haag uit tegen TOP Oss op vrijdag 10 maart om 20.00 uur in het Bingoal Stadion. Heracles speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen AZ II in het Erve Asito.