Heracles Almelo - Telstar

Een riante winst voor Heracles in de thuiswedstrijd tegen Telstar in de Eerste Divisie vrijdag. De wedstrijd is geëindigd in 7-0.

Al vroeg in de wedstrijd nam Heracles een voorsprong, toen Anas Ouahim scoorde in de 11de minuut, op aangeven van Emil Hansson.

Nikolai Laursen bracht in de 24ste minuut Heracles op 2-0, met een assist van Ruben Roosken.

De thuisploeg liep nog verder uit toen Ouahim nog een keer scoorde, op aangeven van Lucas Schoofs, in de 35ste minuut.

Samuel Armenteros bracht in de 39ste minuut Heracles op een grotere voorsprong met 4-0, met een assist van Marco Rente. Hansson diepte de voorsprong van Heracles uit in de 77ste minuut.

Drie minuten later bouwde Heracles de voorsprong uit naar 6-0 toen Armenteros nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Thomas Bruns.

Heracles vond het net wederom, via Armenteros in de 89ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 7-0. Zo werd de hattrick voltooid.

Heracles heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijk gespeeld en één keer verloren, terwijl Telstar twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

De volgende speeldag speelt Heracles op maandag 6 maart om 20.00 uur bij ADO Den Haag. Telstar ontvangt vrijdag 3 maart om 20.00 uur Eindhoven.