VVV-Venlo - Heracles Almelo

VVV heeft met één punt achter gestaan in de Eerste Divisie-wedstrijd tegen Heracles van vrijdag in het Covebo Stadion - De Koel -. VVV sloeg er echter in om een achterstand om te toveren tot een voorsprong. Het duel eindigde uiteindelijk in een zege met als eindstand: 3-1.

Heracles kwam op voorsprong toen Lucas Schoofs scoorde na 18 minuten, met een assist van Emil Hansson.

Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Nick Venema gelijk voor VVV met een assist van Richard Sedlácek.

Kees de Boer bracht VVV op voorsprong in de 75ste minuut met een assist van Brian Koglin.

Met nog acht minuten te spelen voerde Mitchell van Rooijen de score verder op voor VVV, op aangeven van De Boer. Van Rooijen voltooide zo de comeback van VVV. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1.

In de vijf laatste wedstrijden heeft VVV twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Heracles één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

De volgende speeldag speelt VVV op vrijdag 17 februari om 20.00 uur in een uitwedstrijd tegen Dordrecht. Heracles ontvangt maandag 13 februari om 20.00 uur MVV.