Jong PSV - ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft maandag de uitwedstrijd tegen PSV met 2-1 gewonnen. Eindhoven slaagde er in de tweede helft niet in om terug te vechten en kwam niet tot scoren, waardoor ADO het duel in de Eerste Divisie won.

Het bezoekende team startte goed en nam na 19 minuten de leiding na een doelpunt van Max de Waal.

Xander Severina bracht in de 20ste minuut ADO Den Haag op 2-0, met een assist van Titouan Thomas.

In de 39ste minuut verkleinde Jason van Duiven de achterstand voor PSV. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-1 winst voor PSV.

Het resultaat betekent dat ADO Den Haag al zeven wedstrijden op rij ongeslagen is.

In de vijf laatste wedstrijden heeft PSV twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl ADO Den Haag drie overwinningen en twee keer gelijk gespeeld heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van PSV dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van ADO Den Haag met één doelpunt verschil.

PSV speelt op 17 februari om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen Telstar in het PSV Campus De Herdgang. Op die dag staat de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen PEC Zwolle in het Bingoal Stadion op het programma.