Almere City FC - Jong PSV

Jong PSV is vrijdag met de winst aan de haal gegaan in de uitwedstrijd tegen Almere City. Het duel in de Eerste Divisie eindigde in 1-2. Het bezoekende team nam een vroege voorsprong, toen Jason van Duiven scoorde na 23 minuten, met een assist van Isaac Babadi. Het duurde lang tot het volgende doelpunt. Van Duiven scoorde nog een keer in de 67ste minuut. Met nog zeven minuten te spelen verkleinde Lance Duijvestijn de achterstand voor Almere City. Maar Almere City was niet in staat om meer te scoren. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1. In de vijf laatste wedstrijden heeft Almere City twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Jong PSV twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Almere City dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Jong PSV met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt Almere City op vrijdag 10 februari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Eindhoven. Jong PSV ontvangt maandag 13 februari om 20.00 uur ADO Den Haag.