Zeventienjarig PSV-talent toont zijn klasse met sublieme goal in KKD

Reacties

Jason van Duiven heeft vrijdagavond indruk gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie door tegen Almere City FC (1-2) een subliem doelpunt te maken. Het zeventienjarige talent van Jong PSV passeerde Nordin Bakker met een stift van zo'n dertig meter.

Zeventienjarig PSV-talent toont zijn klasse met sublieme goal in KKD
© Pro Shots
Almere City FC
Almere City FC
1 - 2
Jong PSV
Jong PSV

Van Duiven zette Jong PSV na 23 minuten op voorsprong op bezoek bij Almere City. Na een ook niet verkeerde pass van Isaac Babadi zag de aanvaller dat Bakker te ver voor zijn doel stond en strafte dat feilloos af door de bal achter de 1 meter 96 lange keeper in de bovenhoek te stiften. 'Ik kreeg de bal van Isaac, ik zag de keeper al wel wat voor de goal staan. Ik dacht niet na een probeerde het gewoon. Het pakte goed uit', keek hij na afloop bij ESPN nuchter terug op zijn prachtige doelpunt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Van Duiven scoorde daarna nog een keer en staat nu op acht goals in de Keuken Kampioen Divisie. Trainer Adil Ramzi is blij met de manier waarop de aanvaller zich ontwikkelt. 'Als je ziet welke stappen onze jongens maken, en als we Jason daarin meenemen, maakt je dat trots. Mijn doel is jongens klaarstomen voor het eerste elftal, dat is voor ons prioriteit. Als je ziet dat een jongen van zeventien jaar zich de laatste tijd van zijn beste kant laat zien en z'n kwaliteiten toont, dat is het doel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Jong PSV
Meer over Jong PSV
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.