VVV verspeelt kansen op de play-offs tegen tiental Jong AZ

Reacties

VVV-Venlo heeft maandagavond zeer slechte zaken gedaan in de strijd om een plekje in de play-offs in de Keuken Kampioen Divisie. Op bezoek bij Jong AZ verloor de Limburgse ploeg met 2-1, terwijl de beloftenploeg zowat de hele wedstrijd met tien man speelde.

VVV verspeelt kansen op de play-offs tegen tiental Jong AZ
© Pro Shots
Jong AZ
Jong AZ
2 - 1
VVV-Venlo
VVV-Venlo

Al in de vierde minuut werd Levi Smans namelijk slachtoffer van een buitengewoon wilde overtreding van Lewis Schouten. De AZ-jongeling had allicht geen kwaad in de zin, maar raakte Smans met een hooggeheven been in het gezicht. Schouten kreeg rood, Smans verliet in tranen het veld om na uitgebreide verzorging weer terug te keren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De middenvelder haalde nog in de eerste helft ook zijn gram in Wijdewormer: hij liep zo door de AZ-defensie heen en tekende voor het eerste doelpunt van de wedstrijd op Noord-Hollandse bodem. Denso Kasius zorgde in de tweede helft 1-1. De 21-jarige rechtsback blijkt een garantie voor goals in de Keuken Kampioen Divisie: het was zijn derde optreden in Jong AZ, en in alle drie die wedstrijden kwam hij tot scoren. Een penalty van Jayden Addai besliste de wedstrijd een kwartier voor tijd.

Met nog drie wedstrijden te gaan verliest de Koelclub MVV Maastricht en NAC Breda nu uit het oog. Die twee clubs, bivakkerend op play-offplekken, hebben nu respectievelijk vijf en zes punten meer. Ook FC Emmen, Helmond Sport en SC Cambuur staan nu nog boven de ploeg van Rick Kruys. VVV speelt nog thuis tegen FC Den Bosch en Jong Ajax voordat de ploeg de competitie afsluit bij MVV.

Jong PSV
Jong PSV
2 - 0
Jong FC Utrecht
Jong FC Utrecht

Jong PSV heeft op De Herdgang met 2-0 van FC Utrecht gewonnen. Voor de ploeg van vertrekkend trainer Wil Boessen opende Jesper Uneken de score, de spits die recent zo succesvol debuteerde in de hoofdmacht. Mohammed Nassoh, die volgend jaar naar Sparta Rotterdam gaat, besliste het treffen ruim een kwartier voor tijd. Jong PSV klimt over TOP Oss en Telstar naar de zestiende plaats. FC Utrecht blijft laatste.

Bekijk hier al onze video's
Meer VVV
Meer over VVV
Meer Jong AZ
Meer over Jong AZ
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.