Promotiestress in de KKD: zelfs de bal bezwijkt onder de spanning

Reacties

De voorlaatste speelronde in de Keuken Kampioen Divisie belooft nagelbijten, vooral voor de supporters van Willem II, Roda JC Kerkrade en FC Groningen. Hun clubs zijn immers nog volop in de race voor directe promotie. Bij het duel tussen FC Dordrecht en Willem II heeft zelfs de bal het begeven, zo hoog is de spanning opgelopen.

Promotiestress in de KKD: zelfs de bal bezwijkt onder de spanning
© Pro Shots
FC Dordrecht
FC Dordrecht
1 - 1
Willem II
Willem II

Jeredy Hilterman probeerde na een minuut of tien de score te openen aan de Krommedijk, maar de spits in Tilburgse dienst schoot kiezelhard op John Hilton, de verdediger van de thuisclub. Zo hard, zelfs, dat de bal er letterlijk van ontplofte. Met een wat lullig gangetje hobbelde het speeltuig naar de zijlijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De ploeg van Peter Maes moet inmiddels wél gaan scoren voor een feestje vanavond. De Tricolores kwamen zonet op een 1-0 achterstand. Bij de huidige scores zou Willem II alsnog gepromoveerd zijn, maar om niet naar de andere velden te hoeven kijken, moet het team uit Brabant minimaal een punt pakken.

Volg de KKD-ontknoping in VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Meer Willem II
Meer over Willem II
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Meer J. Hilterman
Meer over J. Hilterman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.