PSV ziet aanvoerder beloftenploeg transfervrij naar Sparta vertrekken

Reacties

Mohamed Nassoh vertrekt na dit seizoen bij PSV. De aanvoerder van de beloftenploeg stapt transfervrij over naar Sparta Rotterdam, waar hij een vierjarig contract tekent.

PSV ziet aanvoerder beloftenploeg transfervrij naar Sparta vertrekken
© Pro Shots

PSV wilde het aflopende contract van Nassoh ook graag verlengen, maar de 21-jarige middenvelder legde de aanbieding van de Eindhovenaren naast zich neer. Nu vertrekt de Marokkaanse jeugdinternational, die in 2010 in de jeugdopleiding kwam, zonder te debuteren voor de hoofdmacht naar Sparta.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Mohamed is een talentvolle speler, die zich in de Keuken Kampioen Divisie heeft laten gelden en klaar is voor de stap naar de Eredivisie', zegt technisch directeur Gerard Nijkamp. 'We zien in hem een speler met veel potentie, die zich nog veel verder kan ontwikkelen en zijn blij dat we hem voor vier jaar kunnen vastleggen.'

Nassoh is de tweede versterking van Sparta voor komend seizoen. Vrijdag legden de Rotterdammers Feyenoord-belofte Mike Klejin (19) al vast. Sparta troeft met het contracteren van Nassoh AZ af. De Alkmaarders hadden op de achtergrond belangstelling voor het PSV-talent, dat al 102 duels in de Keuken Kampioen Divisie speelde.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.