PSV spreekt vertrouwen uit in jonge spits

Reacties

PSV heeft het contract van Jason van Duiven opengebroken en verlengd. De zeventienjarige spits ligt nu vast tot de zomer van 2025 in Eindhoven.

PSV spreekt vertrouwen uit in jonge spits
© Pro Shots

Van Duiven maakte in 2018 de overstap van FC Twente naar de academie van PSV en viel daar de laatste jaren op met zijn productiviteit. Het leverde Van Duiven ook een plaats in de jeugdlichtingen van Oranje op. Zo was hij afgelopen zomer basisspeler van Oranje Onder-17 op het EK. Mede dankzij drie treffers van Van Duiven haalden de Nederlandse talenten daar de finale, die werd verloren van Frankrijk.

Dit seizoen mag Van Duiven zich laten zien bij Jong PSV, waar hij op 15 augustus tegen FC Dordrecht zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal maakte. PSV heeft nu besloten om de spits te belonen voor zijn ontwikkeling. De verbintenis van Van Duiven liep nog tot medio 2023 door, maar is nu dus met twee seizoenen verlengd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.