Almere City gaat met Van La Parra de Eredivisie in

Reacties

Rajiv van La Parra heeft zijn contract bij Almere City met een seizoen verlengd. De 32-jarige vleugelaanvaller kwam sinds maart uit voor de ploeg die aankomend jaar in de Eredivisie debuteert.

Almere City gaat met Van La Parra de Eredivisie in
© Pro Shots

Van La Parra kwam sinds zijn komst in veertien officiële wedstrijden uit voor Almere City. Pas in de laatste twee wedstrijden van de play-offs stond de Nederlander voor het eerst in de basis.

In het tweeluik tegen Emmen onderscheidde de aanvaller zich door een penalty te versieren in de thuiswedstrijd en een doelpunt te maken in de uitwedstrijd.

De clubleiding van Almere City raakte mede daardoor overtuigd van de kwaliteiten van Van La Parra en besloot hem een nieuw contract aan te bieden voor het aankomende seizoen.

Naast Van La Parra heeft Almere City momenteel ook de Franse verdediger William Bianda en doelman Thijmen Nijhuis op de proef. Eerder haalde de kersverse Eredivisionist al de spits Thomas Robinet van KV Oostende.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Almere City FC
Meer over Almere City FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.