VVV-Venlo - TOP Oss

0 - 1
Expected goals1.1 - 1

In de tweede helft scoort Van Eijma het enige doelpunt in de wedstrijd van TOP Oss in de Eerste Divisie, het team verslaat VVV met 1-0 in de uitwedstrijd.

Het duurde tot de 77ste minuut voordat Roshon van Eijma, op aangeven van Jearl Margaritha, TOP Oss op voorsprong bracht.

VVV heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl TOP Oss drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van VVV dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van TOP Oss met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt VVV op vrijdag 3 maart om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen MVV. TOP Oss neemt het maandag 6 maart om 20.00 uur uit op tegen Ajax II.