FC Dordrecht - VVV-Venlo

De eerste helft van de wedstrijd in de Eerste Divisie tussen VVV en Dordrecht is vrijdag doelpuntloos gebleven, maar in de tweede helft trok thuisploeg VVV het duel naar zich toe: 1-2.

Voor Dordrecht werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Dordrecht moest verder met tien man nadat Toine van Huizen in de 80ste minuut rood kreeg.

Het duurde een tijdje voordat het scoren begon. VVV nam een 1–0 voorsprong met 7 minuten over toen Tristan Dekker scoorde, met een assist van Daan Huisman.

De gelijkmaker werd in de laatste minuten gemaakt toen Samuele Longo het net vond voor Dordrecht, op aangeven van Jari Schuurman.

VVV doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Simon Janssen het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, in de 93ste minuut.

Dordrecht heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl VVV drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de negende nederlaag met één doelpunt verschil van Dordrecht dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van VVV met één doelpunt verschil.

Dordrecht speelt op 24 februari om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion. VVV treft dan in eigen huis TOP Oss in het Covebo Stadion.