NAC Breda - Jong Ajax

Ajax II heeft haar uitwedstrijd op maandag gewonnen van NAC Breda in de Eerste Divisie. De wedstrijd eindigde in 2-6.

Donny Warmerdam opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Amourricho van Axel Dongen.

Van Axel Dongen bracht in de 17de minuut Ajax II op 2-0, op aangeven van Kian Fitz-Jim.

Youri Baas bracht in de 21ste minuut de uitploeg op een grotere voorsprong.

Lorenzo Lucca bracht in de 34ste minuut Ajax II op een grotere voorsprong met 4-0, met een assist van Van Axel Dongen.

Direct na de rust vergrootte Francisco Fernandes da Conceição de voorsprong van Ajax II.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Elías Már Ómarsson namens NAC Breda met een assist van Matthew Garbett.

NAC Breda deed de tegenstander nogmaals pijn in de 66ste minuut van de wedstrijd toen Jort van der Sande scoorde, op aangeven van Aime Omgba, maar NAC Breda was niet bij machte vaker te scoren.

De uiteindelijke 6-2 voor Ajax II werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Youri Regeer, op aangeven van Mika Godts.

NAC Breda heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Ajax II twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

NAC Breda speelt in de volgende wedstrijd uit tegen PEC Zwolle in het Rat Verlegh Stadion, Ajax II treft Almere City in de thuiswedstrijd in het Sportpark De Toekomst. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 17 maart om 20.00 uur.