FC Eindhoven - PEC Zwolle

De wedstrijd tussen Eindhoven en het bezoekende PEC Zwolle is in 4-2 geëindigd. Het resultaat betekent voor Zwolle dat een serie van vijf opeenvolgende overwinningen in de Eerste Divisie ten einde kwam. Lennart Thy opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Luis Görlich. Eindhoven maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Charles-Andreas Brym scoorde, op aangeven van Pjotr Kestens, in de 10de minuut. Collin Seedorf bracht Eindhoven na een half uur op voorsprong, met een assist van Naoufal Bannis. Zeven minuten later maakte PEC Zwolle gelijk toen Thy nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Haris Medunjanin. Brym scoorde nog een keer in de 70ste minuut. Bannis voerde de voorsprong op in de 75ste minuut met een assist van Brym. Dit bracht de uiteindelijke score op 4-2. In de vijf laatste wedstrijden heeft Eindhoven twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl PEC Zwolle vier overwinningen en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd, op vrijdag 14 april om 20.00 uur, speelt Eindhoven bij VVV. PEC Zwolle speelt dan thuis tegen Telstar in het MAC³PARK Stadion.