Willem II - PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft vrijdag Willem II verslagen in een uitwedstrijd in de Eerste Divisie. Het duel eindigde in 2-3.

PEC Zwolle opende de score na 12 minuten na een doelpunt van Medunjanin, op aangeven van Ryan Thomas.

Apostolos Vellios bracht in de 26ste minuut PEC Zwolle op 2-0, met een assist van Davy van den Berg.

Erik Schouten verkleinde de achterstand tot 2-1 na een half uur, op aangeven van Matthias Verreth.

In de 79ste minuut deed Medunjanin de tegenstander nogmaals pijn met een assist van Dean Huiberts, en vergrootte de voorsprong voor PEC Zwolle.

Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 3-2 voor Willem II werd gemaakt door Michael de Leeuw.

Willem II heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl PEC Zwolle drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de achtste nederlaag met één doelpunt verschil van Willem II dit seizoen. Dit was ook de negende overwinning van PEC Zwolle met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt Willem II op vrijdag 17 maart om 20.00 uur in een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. PEC Zwolle ontvangt maandag 13 maart om 20.00 uur De Graafschap.