MVV Maastricht - PEC Zwolle

De wedstrijd tussen MVV en PEC Zwolle in het De Geusselt is alle kanten op gegaan in de Eerste Divisie. De uitploeg Zwolle had tot de rust een voorsprong van 2-1 maar na de pauze heeft MVV een achterstond omgedraaid in een overwinning 3-2.

De score werd na 13 minuten geopend door het bezoekende team na een doelpunt van Haris Medunjanin, met een assist van Thomas van den Belt.

PEC Zwolle bouwde de voorsprong vroeg in de wedstrijd uit naar 2-0 toen Younes Taha scoorde, op aangeven van Medunjanin, in de 15de minuut.

In de 27ste minuut poetste Orhan Dzepar met een assist van Sven Blummel, iets van de achterstand weg voor MVV.

Met nog nog negen minuten te spelen maakte Koen Kostons gelijk voor MVV, met een assist van Nabil El Basri.

Het beslissende doelpunt voor MVV werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Rayan El Azrak, op aangeven van Kostons.

In de vijf laatste wedstrijden heeft MVV twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl PEC Zwolle twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van MVV dit seizoen. De nederlaag was ook voor PEC Zwolle de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

VVV is de volgende tegenstander voor MVV in de thuiswedstrijd. PEC Zwolle speelt een thuiswedstrijd tegen Den Bosch in het MAC³PARK Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 3 maart om 20.00 uur gespeeld.