Jong Ajax - MVV Maastricht

Ajax II heeft weer eens gewonnen in de Eerste Divisie. De ploeg versloeg MVV thuis met 2-4 in het Sportpark De Toekomst. Het is de eerste winst na tien nederlagen.

Kian Fitz-Jim opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg scoorde.

Ajax II bouwde de marge vroeg in de wedstrijd nog verder uit naar 2-0 toen Francisco Fernandes da Conceição scoorde, op aangeven van Silvano Vos, in de 8de minuut.

Sven Blummel poetste iets van de achterstand weg en maakte de 2-1 na meer dan een half uur, met een assist van Mart Remans.

Direct na de rust vergrootte Mika Godts de voorsprong van Ajax II.

Jarne Steuckers verkleinde de achterstand voor MVV in de 65ste minuut. Maar MVV was niet in staat om meer goals te maken.

De uiteindelijke 4-2 voor Ajax II werd in de laatste minuten gemaakt door Jaydon Banel, met een assist van Lorenzo Lucca.

Ajax II heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl MVV één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Ajax II op vrijdag 24 februari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Willem II. MVV ontvangt maandag 27 februari om 20.00 uur PEC Zwolle.