Conceição maakt rentree bij ploeterend Jong Ajax

Reacties

Jong Ajax krijgt maandagavond versterking vanuit het eerste elftal van de Amsterdammers. Francisco Conceição staat in de basis in de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht. Voor de Portugees is het zijn vierde optreden voor de beloftenploeg van Ajax.

Conceição maakt rentree bij ploeterend Jong Ajax
© Pro Shots
Jong Ajax
Jong Ajax
4 - 2
MVV Maastricht
MVV Maastricht

Conceição speelde in het begin van het seizoen al drie keer mee in de Keuken Kampioen Divisie, voor het laatst in oktober tegen VVV-Venlo. De aanvaller viel zondag nog in bij de hoofdmacht in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam en stond een week eerder in de basis tegen RKC Waalwijk.

Naast Conceição starten ook onder anderen Lorenzo Lucca en Kian Fitz-Jim bij Jong Ajax, dat wel een overwinning kan gebruiken in de KKD. In 2023 is er namelijk geen ploeg die zo weinig punten pakt als Jong Ajax, dat in dit kalenderjaar op drie schamele punten staat. Tegen MVV staat de ploeg voor het eerst onder leiding van Dave Vos, de vervanger van John Heitinga.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Jong Ajax
Meer over Jong Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.