Droomdebuut Belgisch toptalent bij Jong Ajax: 'Train pas een week mee'

Reacties

Mika Godts moest vanwege papierwerk wat langer wachten op zijn Ajax-entree, maar de zeventienjarige Belg maakte bij de Amsterdamse beloftes meteen een opvallend debuut.

Droomdebuut Belgisch toptalent bij Jong Ajax: 'Train pas een week mee'
© Pro Shots
Jong Ajax
Jong Ajax
4 - 2
MVV Maastricht
MVV Maastricht

Godts had eind januari de overstap gemaakt van RC Genk naar Ajax, dat het Belgische toptalent tot medio 2025 vastlegde. Het groene licht liet door de trage papiermolen op zich wachten, waardoor de jonge aanvaller op zichzelf was aangewezen.

'Eerst heb ik voor mezelf getraind, omdat ik nog niet mocht meetrainen vanwege de papieren', vertelde Godts bij ESPN. 'Sinds een week train ik mee met Jong Ajax. Ik voel me goed en ben goed verwelkomd. Nu de eerste wedstrijd en dat voelde goed.'

Het goede gevoel kwam maandag snel tot uiting. Zes minuten na zijn entree scoorde Godts als tegen MVV Maastricht door na een solo raak te schieten. 'Ik was blij om mijn debuut te maken voor deze mooie club en mijn spel te laten zien, gelukkig ook met een goaltje. Het maken van doelpunten en dribbels zit wel in me.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Jong Ajax
Meer over Jong Ajax
Meer M. Godts
Meer over M. Godts
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.