PEC Zwolle - NAC Breda

2 - 0
Expected goals2.5 - 0.1

PEC Zwolle is op dit moment moeilijk te stoppen en dat heeft NAC Breda zaterdag ook ondervonden in het MAC³PARK Stadion. De wedstrijd eindigde in 2-0, waarmee Zwolle zijn vierde winst achter elkaar heeft behaald in de Eerste Divisie.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Dean Huiberts zich gelden toen hij scoorde en PEC Zwolle op voorsprong bracht.

Met nog zes minuten te spelen voerde Lennart Thy de score verder op voor PEC Zwolle, op aangeven van Thomas Beelen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft PEC Zwolle vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl NAC Breda drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

PEC Zwolle speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen Jong FC Utrecht in het MAC³PARK Stadion, NAC Breda treft VVV in de uitwedstrijd in het Covebo Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 31 maart om 20.00 uur.