Jong PSV - NAC Breda

PSV heeft in de Eerste Divisie de thuiswedstrijd tegen NAC Breda niet weten te winnen ondanks een 1-0-voorsprong bij rust. NAC kwam sterk terug en won met 2-1.

De score werd na 21 minuten geopend door de thuisploeg via Fedde Leysen, op aangeven van Isaac Babadi. Direct na de rust bracht Rhu-endly Martina NAC Breda langszij.

NAC Breda maakte ook 2-1 in de 70ste minuut, toen Martina scoorde. NAC Breda draaide daarmee de rollen om.

Het resultaat betekent de vierde wedstrijd zonder overwinning achter elkaar voor PSV.

In de vijf laatste wedstrijden heeft PSV één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl NAC Breda drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van PSV dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van NAC Breda met één doelpunt verschil.

PSV speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Helmond Sport in het PSV Campus De Herdgang, NAC Breda treft MVV in de thuiswedstrijd in het Rat Verlegh Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 10 maart om 20.00 uur.