NAC Breda - FC Dordrecht

NAC Breda heeft de thuiswedstrijd tegen Dordrecht gewonnen. NAC nam in de eerste helft een voorsprong van 2-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. De uitploeg kwam niet verder dan een enkel doelpunt: 3-2.

Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg een voorsprong, toen Rhu-endly Martina scoorde na 21 minuten.

Victor Wernersson bouwde de voorsprong uit naar 2-0 na bijna een half uur, op aangeven van Matthew Garbett. Direct na de rust poetste Samuele Longo iets van de achterstand weg voor Dordrecht.

Met nog bijna een half uur te gaan maakte Tidjany Touré gelijk voor Dordrecht met een assist van Elso Brito.

Moreno Rutten bracht NAC Breda in de 68ste minuut een voorsprong.

NAC Breda heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Dordrecht één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van NAC Breda dit seizoen. De nederlaag was ook voor Dordrecht de tiende nederlaag met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt NAC Breda op maandag 6 maart om 20.00 uur bij PSV. Dordrecht ontvangt vrijdag 3 maart om 20.00 uur Almere City.