NAC Breda - MVV Maastricht

NAC Breda heeft MVV verslagen in de thuiswedstrijd in de Eerste Divisie 4-1. Ómarsson krijgt alle credits na het scoren voor NAC. Jort van der Sande maakte ook een doelpunt voor de winnaars, Van Bommel passeerde de doelman voor MVV.

De score werd in de 21ste minuut geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Ómarsson, met een assist van Matthew Garbett.

Ruben van Bommel bracht in de 34ste minuut MVV op gelijke hoogte, op aangeven van Jarne Steuckers.

Jort van der Sande bracht in de 43ste minuut de thuisploeg opnieuw een voorsprong, op aangeven van Boyd Lucassen. NAC Breda bouwde de voorsprong uit naar 3-1 in de extra tijd in de eerste helft toen Ómarsson nogmaals scoorde.

Maar NAC Breda had nog tijd voor een extra doelpunt. Ómarsson maakte een hattrick met vier minuten te spelen, en maakte hiermee zijn hattrick af.

In de vijf laatste wedstrijden heeft NAC Breda vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl MVV één overwinning en vier nederlagen heeft.

De volgende wedstrijd voor NAC Breda is thuis tegen Ajax II. De teams staan op maandag 13 maart om 20.00 uur tegenover elkaar. MVV neemt het vrijdag 17 maart om 20.00 uur thuis op tegen Utrecht II.