MVV Maastricht - VVV-Venlo

0 - 1
Expected goals1.8 - 2.1

VVV heeft de uitwedstrijd tegen MVV in de Eerste Divisie met 1-0 gewonnen. Het doelpunt van Berden in de eerste helft was het enige doelpunt van de wedstrijd.

Het bezoekende team nam een vroege voorsprong, toen Martijn Berden scoorde na 14 minuten, met een assist van Soulyman Allouch.

In de vijf laatste wedstrijden heeft MVV twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl VVV drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van MVV dit seizoen. Dit was ook de negende overwinning van VVV met één doelpunt verschil.

NAC Breda is de volgende tegenstander voor MVV in de uitwedstrijd. VVV speelt een thuiswedstrijd tegen Den Bosch in het Covebo Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 10 maart om 20.00 uur gespeeld.