VVV-Venlo - FC Eindhoven

VVV had bij de rust een 1-0 achterstand tegen Eindhoven in de wedstrijd in de Eerste Divisie gehad, maar in de tweede helft kwam VVV goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. Het duel eindigde in 2-2. Binnen het half uur nam Eindhoven de leiding, toen Mawouna Amevor scoorde, met een assist van Charles-Andreas Brym. Direct na de rust bracht Soulyman Allouch VVV langszij. Ozan Kökcü bracht Eindhoven in de 68ste minuut een voorsprong. Met nog zes minuten te spelen maakte Nick Venema gelijk voor VVV, op aangeven van Simon Janssen. VVV heeft al vier wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. VVV heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Eindhoven één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het achtste gelijkspel van VVV dit seizoen. Op 21 april om 20.00 uur speelt VVV een uitwedstrijd tegen Telstar in het BUKO Stadion. Die dag speelt Eindhoven in eigen huis tegen NAC Breda in het Jan Louwers Stadion.