Willem II - VVV-Venlo

Willem II wordt sterker en sterker in de Eerste Divisie. Ook de thuiswedstrijd zondag tegen VVV in het Koning Willem II Stadion werd gewonnen met 2-1. Dat betekent dat Willem II nu vier overwinningen op rij geboekt heeft. Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team via Sven Braken in de 21ste minuut, op aangeven van Martijn Berden. Jizz Hornkamp maakte gelijk na meer dan een half uur, met een assist van Jesse Bosch. Direct na de rust scoorde Hornkamp voor een tweede keer en bracht Willem II een voorsprong. In de vijf laatste wedstrijden heeft Willem II vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl VVV twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Willem II dit seizoen. De nederlaag was ook voor VVV de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. NAC Breda is de volgende tegenstander voor Willem II in de uitwedstrijd. VVV speelt een thuiswedstrijd tegen Eindhoven in het Covebo Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 14 april om 20.00 uur gespeeld.