Almere City FC - VVV-Venlo

Almere City is met een voorsprong van 1-0 aan de tweede helft begonnen in de Eerste Divisie-wedstrijd in het Yanmar Stadion, maar VVV kwam sterk terug en won met 1-3.

Al vroeg in de wedstrijd nam Almere City een voorsprong, toen Jochem Ritmeester van de Kamp scoorde na 18 minuten. Direct na de rust bracht Nick Venema VVV langszij.

VVV maakte ook 2-1 in de 54ste minuut, toen Kees de Boer scoorde, met een assist van Mitchell van Rooijen.

Zeven minuten later passeerde Martijn Berden de doelman en vergrootte VVV de voorsprong.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Almere City drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl VVV vier overwinningen en één nederlaag heeft.

De volgende speeldag speelt Almere City op vrijdag 17 maart om 20.00 uur bij Ajax II. VVV ontvangt zondag 19 maart om 12.15 uur Roda JC.