FC Dordrecht - Almere City FC

0 - 1
Expected goals0.4 - 1.9

Almere City heeft de uitwedstrijd tegen Dordrecht in de Eerste Divisie met 1-0 gewonnen. Het doelpunt van Limbombe in de eerste helft was het enige doelpunt van de wedstrijd.

Almere City nam een vroege voorsprong, toen Anthony Limbombe scoorde in de 24ste minuut.

Het resultaat betekent dat Almere City haar schone lei heeft behouden in vier opeenvolgende wedstrijden.

Dordrecht heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Dordrecht één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Almere City drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de elfde nederlaag met één doelpunt verschil van Dordrecht dit seizoen. Dit was ook de tiende overwinning van Almere City met één doelpunt verschil.

Dordrecht speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen De Graafschap in het Matchoholic Stadion, Almere City treft Utrecht II in de thuiswedstrijd in het Yanmar Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 10 maart om 20.00 uur.