VVV-Venlo - FC Den Bosch

VVV heeft Den Bosch vrijdag met 4-0 verslagen in de Eerste Divisie.

VVV nam de leiding in de 32ste minuut via Robert Klaasen, op aangeven van Martijn Berden. Direct na de rust vergrootte De Boer de voorsprong van VVV.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde De Boer en voerde de score verder op met een assist van Nick Venema.

VVV vond het doel nog een keer, deze keer via Sven Braken in de 70ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 4-0.

Voor Den Bosch was het de vierde wedstrijd op rij zonder overwinning.

In de vijf laatste wedstrijden heeft VVV vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Den Bosch één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

De volgende speeldag speelt VVV uit tegen Almere City. Deze ontmoeting vindt plaats op maandag 13 maart om 20.00 uur. Den Bosch speelt vrijdag 17 maart om 20.00 uur thuis tegen Dordrecht.