VVV-Venlo - Roda JC Kerkrade

VVV en Roda JC hebben zondag de buit gedeeld in de Eerste Divisie. Het duel eindigde in 1-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Dylan Vente zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Sami Ouaissa, en Roda JC op voorsprong bracht.

Met nog bijna een half uur te gaan maakte Rick Ketting gelijk voor VVV met een assist van Kees de Boer.

In de vijf laatste wedstrijden heeft VVV drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Roda JC twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het zevende gelijkspel van VVV dit seizoen.

De volgende speeldag speelt VVV op vrijdag 31 maart om 20.00 uur, in een thuiswedstrijd, tegen NAC Breda. Roda JC ontvangt maandag 3 april om 20.00 uur Jong PSV.