Roda JC Kerkrade - FC Eindhoven

De wedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion tussen Eindhoven en Roda JC is in 1-2 geëindigd, waardoor Roda voor de zevende keer achter elkaar niet wist te winnen in de Eerste Divisie. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Dyon Dorenbosch zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Charles-Andreas Brym, en Eindhoven op voorsprong bracht. Dylan Vente maakte in de 54ste minuut gelijk voor Roda JC. Het beslissende doelpunt voor Eindhoven werd in de laatste minuten gemaakt door Mawouna Amevor. Roda JC heeft in de vijf laatste wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Eindhoven drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de tiende nederlaag met één doelpunt verschil van Roda JC dit seizoen. Dit was ook de negende overwinning van Eindhoven met één doelpunt verschil. Op 12 mei om 20.00 uur staat de uitwedstrijd tussen Roda JC en PEC Zwolle in het MAC³PARK Stadion op het programma. Die dag speelt Eindhoven in eigen huis tegen Helmond Sport in het Jan Louwers Stadion.