Jong PSV - Roda JC Kerkrade

Dankzij een hattrick van Van Duiven heeft Jong PSV in de Eerste Divisie Roda JC verslagen met 5-1. Isaac Babadi en Mohamed Nassoh scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, Vossebelt zette zichzelf op het scoreformulier voor Roda JC. De thuisploeg begon de wedstrijd goed en nam na 6 minuten de leiding na een doelpunt van Van Duiven, op aangeven van Simon Colyn. Isaac Babadi bouwde de marge verder uit naar 2-0 na bijna een half uur, met een assist van Sávio Moreira de Oliveira. Zeven minuten later bouwde Jong PSV de voorsprong uit naar 3-0 toen Van Duiven nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Renzo Tytens. Vervolgens voltooide Van Duiven zijn hattrick en vergrootte de voorsprong voor Jong PSV. Mohamed Nassoh bouwde in de 55ste minuut de marge uit voor Jong PSV. Niek Vossebelt milderde de score voor Roda JC in de 75ste minuut met een assist van Romano Postema. Maar Roda JC was niet in staat om meer goals te maken. In de vijf laatste wedstrijden heeft Jong PSV drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Roda JC twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd, op vrijdag 7 april om 20.00 uur, speelt Jong PSV bij Dordrecht. Roda JC speelt dan thuis tegen ADO Den Haag in het Parkstad Limburg Stadion.