Jong PSV - De Graafschap

2 - 1
Expected goals1.6 - 1.8

Jong PSV heeft met één punt achter gestaan in de Eerste Divisie-wedstrijd tegen De Graafschap van vrijdag in het PSV Campus De Herdgang. Eindhoven sloeg er echter in om een achterstand om te toveren tot een voorsprong. Het duel eindigde uiteindelijk in een overwinning met als eindstand: 2-1.

De Graafschap nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Basar Önal scoorde in de 26ste minuut, met een assist van Philip Brittijn.

Met nog bijna een half uur te gaan maakte August Priske gelijk voor Jong PSV met een assist van Simon Colyn.

Maar Jong PSV had nog tijd voor een extra doelpunt. Priske vond het doel opnieuw met vier minuten te spelen, op aangeven van Colyn.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Jong PSV twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl De Graafschap drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Jong PSV dit seizoen. De nederlaag was ook voor De Graafschap de tiende nederlaag met één doelpunt verschil.

Jong PSV speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen Roda JC op PSV Campus De Herdgang, De Graafschap treft Jong AZ in de uitwedstrijd op het AFAS Trainingscomplex. Beide wedstrijden worden gespeeld op maandag 3 april om 20.00 uur.