De Graafschap - Helmond Sport

De Graafschap heeft met 2-0 thuis gewonnen tegen Helmond Sport in de Eerste Divisie. Haen maakte beide doelpunten voor De Graafschap.

Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg een voorsprong, toen Haen scoorde in de 15de minuut, op aangeven van Alexander Büttner.

Direct na de rust vond Haen het doel voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor De Graafschap.

Het resultaat betekent dat De Graafschap haar schone lei heeft behouden in drie opeenvolgende wedstrijden.

In de vijf laatste wedstrijden heeft De Graafschap drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Helmond Sport twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Op 10 maart om 20.00 uur staat de uitwedstrijd tussen De Graafschap en Dordrecht in het Stadion De Vijverberg op het programma. Op die dag staat de thuiswedstrijd van Helmond Sport tegen PSV in het GS Staalwerken Stadion op het programma.