FC Dordrecht - De Graafschap

De wedstrijd was klaar voor een nieuwe De Graafschap zege en er waren geen verrassingen aangezien het goed presterende team Dordrecht heeft verslagen in de uitwedstrijd. De 4-0 overwinning maakt het vier op rij voor De Graafschap. Terwijl Dordrecht verliezer aan de andere kant nu een directe nederlaag heeft geleden vijf regelrechte nederlagen in de Eerste Divisie.

Er werd een vroege voorsprong genomen door De Graafschap na een doelpunt van Giovanni Korte na 10 minuten, op aangeven van Basar Önal.

Camiel Neghli bracht in de 16de minuut De Graafschap op 2-0. Met nog zeven minuten op de klok voerde Mees Kaandorp de score verder op voor De Graafschap, met een assist van Neghli.

De uitploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Alexander Büttner scoorde in de 87ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 0-4.

Met deze wedstrijd telt De Graafschap nu een reeks van vier wedstrijden zonder tegendoelpunten.

Dordrecht heeft in de vijf laatste wedstrijden en vijf keer verloren, terwijl De Graafschap vier overwinningen en één nederlaag heeft.

Dordrecht speelt zijn volgende duel uit tegen Den Bosch. De teams staan op vrijdag 17 maart om 20.00 uur tegenover elkaar. De Graafschap neemt het maandag 13 maart om 20.00 uur thuis op tegen PEC Zwolle.