FC Eindhoven - Jong FC Utrecht

Eindhoven heeft de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht in de Eerste Divisie vrijdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Bannis en Charles-Andreas Brym. Eindhoven nam in de 6de minuut een voorsprong door een doelpunt van Bannis. De thuisploeg startte goed en nam in de 6de minuut de leiding via Bannis, op aangeven van Brym. Brym bracht in de 24ste minuut Eindhoven op 2-0, met een assist van Mawouna Amevor. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 zege voor Eindhoven. In de vijf laatste wedstrijden heeft Eindhoven twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Jong FC Utrecht twee overwinningen en drie nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Eindhoven op vrijdag 5 mei om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Roda JC. Jong FC Utrecht ontvangt maandag 8 mei om 20.00 uur Den Bosch.