Jong FC Utrecht - Jong Ajax

Jong FC Utrecht heeft de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax gewonnen. Het duel in de Eerste Divisie eindigde in 1-0. Jong Ajax eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd. In de 96ste minuut werd Jaydon Banel van Jong Ajax van het veld gestuurd met een rode kaart. Een goal werd gescoord bij de eindstreep met -7 minuten te spelen, toen Anthony Descotte scoorde om het 1–0 te maken voor Jong FC Utrecht. Jong FC Utrecht heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Jong Ajax drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Jong FC Utrecht dit seizoen. De nederlaag was ook voor Jong Ajax de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. Jong FC Utrecht speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Eindhoven op vrijdag 28 april om 20.00 uur in het Jan Louwers Stadion. Jong Ajax speelt op dezelfde dag een uitwedstrijd tegen VVV in het Covebo Stadion.