Telstar - Jong Ajax

Jong Ajax heeft een overwinning behaald in het duel met Telstar. Het team won vrijdag met 2-3 in de Eerste Divisie. Binnen het half uur nam Jong Ajax de leiding, toen Ar'jany Martha scoorde, op aangeven van Silvano Vos. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Kian Fitz-Jim en voerde de score verder op. Glynor Plet milderde de score voor Telstar in de 72ste minuut met een assist van Jayden Turfkruier. Gabriel Misehouy diepte de voorsprong van Jong Ajax uit met een assist van Jaydon Banel, in de 77ste minuut. Maar Telstar had nog tijd voor een extra doelpunt. Plet vond het doel opnieuw in de 95ste minuut. Telstar heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Jong Ajax drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Telstar dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Jong Ajax met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd gaat Telstar op vrijdag 14 april om 20.00 uur op bezoek bij PEC Zwolle. Jong Ajax neemt het maandag 17 april om 20.00 uur thuis op tegen Jong PSV.