Plet heeft gewenste eretitel in handen na doelpunten tegen Jong Ajax

Reacties

Glynor Plet is dankzij twee doelpunten in de verloren thuiswedstrijd tegen Jong Ajax topscorer aller tijden van Telstar. De 36-jarige spits moet de eretitel nu nog wel delen met oud-Telstar-speler Sander Oostrom.

Plet heeft gewenste eretitel in handen na doelpunten tegen Jong Ajax
© ESPN
Telstar
Telstar
2 - 3
Jong Ajax
Jong Ajax

Plet kon Telstar met zijn twee doelpunten niet aan een positief resultaat helpen tegen Jong Ajax. Telstar blijft daardoor steken op de elfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Toch werd in Velsen-Zuid even stilgestaan bij de bijzondere mijlpaal voor Plet.

Plet maakte zijn 86ste en 87ste doelpunt voor Telstar. De spits komt met dat aantal naast Oostrom, die tussen 1987 en 1995 en van 2000 tot 2002 uitkwam voor De Witte Leeuwen. Oostrom was vrijdag ook aanwezig in het BUKO Stadion.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na het duel stonden Plet en Oostrom samen voor de camera van ESPN. Plet, die een aflopend contract heeft bij Telstar, hoopt nog voor het einde van het seizoen alleen clubtopscorer te worden. 'Ik heb nog wat wedstrijden over, dus ik ga mijn best daarvoor doen', zei Plet, die tussen 2008 en 2010 bij Telstar speelde en in 2019 weer aansloot bij de club.

Oostrom vindt het niet erg dat hij mogelijk zijn eretitel bij Telstar kwijt raakt aan Plet. 'Ik kom niet meer zo vaak bij wedstrijden, maar vandaag was ik er toevallig. Ik wist wel dat Glynor er nog twee moest maken. Het moest zo zijn, maar hij verdient het', aldus Oostrom.

Spelersprofiel

G. Plet


Geboortedatum:
30 januari 1987
Leeftijd:
37
Geboorteplaats:
Amsterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,94 m
Gewicht:
84 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.