Recordnederlaag levert Den Bosch-fans presentje op: 'Dè was kut'

Reacties

FC Den Bosch heeft de trouwe fans een hart onder de riem gestoken na de 13-0 nederlaag tegen PEC Zwolle van begin maart. De Brabantse club stuurde de fans een brief met bijbehorende sleutelhanger.

Recordnederlaag levert Den Bosch-fans presentje op: 'Dè was kut'
© Twitter: @Zuidhintham
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
PEC Zwolle
PEC Zwolle
13 - 0
FC Den Bosch
FC Den Bosch

'Nou, dat was me het potje wel', opent het clubbestuur de brief. Begin maart moest FC Den Bosch dertien tegentreffers incasseren tegen de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. 'We weten wat verliezen is, maar dit was zelfs voor FC Den Bosch-begrippen nogal veel. Als je op je Bossche bek gaat, kun je het beter goed doen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Je was erbij. Je stond erbij en keek ernaar.' Gelukkig kan de Bossche club de afslachting uitstekend relativeren. 'Als alles lukt is het leven maar saai. Dus als we straks wel iets te vieren hebben, kun jij zeggen: dat was toen en dit is nu. Succes-supporter ben je voor even, FC-er voor het leven.'

De brief is ondertekend door algemeen directeur Tommie van Alphen en de supporters kregen er ook een bijbehorende sleutelhanger bij. Daarop prijkt de tekst: 'Dè was kut. Mar ik war dr bij!' Aan zelfspot in ieder geval geen gebrek in Den Bosch.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.