Dyche schittert als figurant in videoclip Britse band

Reacties

Everton-manager Sean Dyche is er inmiddels in geslaagd om zijn ploeg te behouden voor de Premier League, ondanks acht punten aftrek. Tijd voor ontspanning dus voor de Britse cultcoach, die deze week opdook als figurant in een videoclip van de Britse band Blossoms.

Dyche schittert als figurant in videoclip Britse band
© The Blossoms
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voorafgaand aan het nieuwste nummer van het indie-collectief uit Stockport, nabij Manchester, verschijnt Dyche in beeld met zijn karakteristieke stemgeluid. 'Luister kerels, het is heel belangrijk dat jullie als specialisten samenwerken om te zorgen dat we deze klus klaren. We hebben Gary nodig', bromt Dyche. Gary is een glasvezelgorilla, die ontvreemd dient te worden uit een tuincentrum in Schotland. Dat is overigens recent al eens gebeurd, het dier werd toen in twee stukken teruggevonden.

Dyche is groot muziekliefhebber en uitte deze week ook al zijn voorliefde voor de Amerikaanse rockformatie Green Day. In zijn spaarzame vrije tijd is hij vaak te vinden op festivals en bij concerten, en het was bij een show van de legendarische Rick Astley dat Dyche en Blossoms elkaar leerden kennen en dat dit idee ontstond. Eind vorig jaar was Dyche overigens ook al heel even op het witte doek te zien, de manager figureerde in de maatschappijkritische film Bank of Dave.

Bekijk hieronder de videoclip:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.