Helmond Sport - Telstar

Telstar heeft in de rust met 0-1 voor gestaan in de Eerste Divisie-wedstrijd tegen Helmond Sport. In de tweede helft kwam Helmond terug met de gelijkmaker: 2-2. De wedstrijd eindigde in 2-2.

Voor Telstar werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Het bezoekende team opende de score na 13 minuten via Christos Giousis, op aangeven van Delvechio Blackson. Direct na de rust vergrootte David Min de voorsprong van Telstar.

Martijn Kaars verkleinde de achterstand voor Helmond Sport in de 51ste minuut.

Telstar moest verder met tien man nadat Giousis in de 67ste minuut rood kreeg.

De gelijkmaker voor Helmond Sport werd gemaakt door Elmo Lieftink, met een assist van Bram van Vlerken.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Helmond Sport twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Telstar één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Helmond Sport dit seizoen.

In de volgende wedstrijd speelt Helmond Sport uit tegen Dordrecht op zondag 26 maart om 14.30 uur in het Matchoholic Stadion. Telstar speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen TOP Oss in het BUKO Stadion.