Telstar - TOP Oss

1 - 0
Expected goals1.6 - 0.7

Telstar heeft de thuiswedstrijd tegen TOP Oss in de Eerste Divisie zondag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de tweede helft gemaakt door Plet. Een goal werd gescoord bij de eindstreep met -3 minuten te spelen, toen Glynor Plet scoorde om het 1–0 te maken voor Telstar. In de vijf laatste wedstrijden heeft Telstar twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl TOP Oss twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Telstar dit seizoen. De nederlaag was ook voor TOP Oss de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. ADO Den Haag is de volgende tegenstander voor Telstar in de uitwedstrijd. TOP Oss speelt een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport in het Frans Heesen Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 31 maart om 20.00 uur gespeeld.