TOP Oss - Heracles Almelo

Heracles speler Laursen heeft een hattrick gemaakt in de wedstrijd tegen TOP Oss in de Eerste Divisie. Heracles won de uitwedstrijd met 5-1. Rigino Cicilia en Marko Vejinovic scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, terwijl Leidsman voor TOP Oss scoorde.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Rigino Cicilia zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Marco Rente, en Heracles op voorsprong bracht.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Laursen en bouwde de marge verder uit met een assist van Marko Vejinovic.

Vijf minuten later bouwde Heracles de voorsprong uit naar 3-0 toen Laursen nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Emil Hansson.

Kyvon Leidsman verkleinde de achterstand van TOP Oss met een assist van Jearl Margaritha, in de 77ste minuut. Maar TOP Oss was niet in staat om meer goals te maken.

Met nog negen minuten op de klok voerde Vejinovic de score verder op voor Heracles.

Maar Heracles had nog tijd voor een extra doelpunt. Laursen maakte een hattrick in de 93ste minuut, en maakte hiermee zijn hattrick af.

Dit betekent vier overwinningen op rij voor Heracles en de ploeg is al vier duels ongeslagen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft TOP Oss drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Heracles vier overwinningen en één gelijkspel heeft.

In de volgende wedstrijd, op zondag 26 maart om 14.30 uur, speelt TOP Oss bij Telstar. Heracles speelt dan thuis tegen Den Bosch in het Erve Asito.