Jong Ajax - Almere City FC

Almere City heeft de uitwedstrijd tegen Jong Ajax in de Eerste Divisie vrijdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Duijvestijn en Jeredy Hilterman. Almere nam in de 32ste minuut een voorsprong door een doelpunt van Duijvestijn.

De uitploeg nam de leiding net voor de rust toen Hilterman scoorde. Direct na de rust vergrootte Duijvestijn de voorsprong van Almere City.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Jong Ajax één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Almere City drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

De volgende speeldag speelt Jong Ajax op maandag 3 april om 20.00 uur in een thuiswedstrijd tegen Dordrecht. Almere City ontvangt vrijdag 31 maart om 20.00 uur Heracles.