Jong Ajax - FC Dordrecht

De wedstrijd tussen Jong Ajax en Dordrecht in het Sportpark De Toekomst is in 4-1 geëindigd. Voor Dordrecht betekent deze uitslag dat ze acht keer achter elkaar niet hebben gewonnen, in de Eerste Divisie. Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg een voorsprong, toen Silvano Vos scoorde in de 21ste minuut. Tidjany Touré bracht in de 35ste minuut Dordrecht op gelijke hoogte, op aangeven van Malhory Noc. Diyae-Edinne Jermoumi bracht in de 40ste minuut de thuisploeg opnieuw een voorsprong, met een assist van Vos. Olivier Aertssen diepte de voorsprong van Jong Ajax uit met een assist van Ar'jany Martha, in de 79ste minuut. Maar Jong Ajax had nog tijd voor een extra doelpunt. Vos vond het doel opnieuw in de 93ste minuut. In de vijf laatste wedstrijden heeft Jong Ajax twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Dordrecht één gelijkspel en vier nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Jong Ajax uit tegen Telstar op vrijdag 7 april om 20.00 uur in het BUKO Stadion. Dordrecht speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Jong PSV in het Matchoholic Stadion.