FC Den Bosch - FC Dordrecht

Dordrecht wacht nog steeds op de eerste zege in de Eerste Divisie. In de ontmoeting met Den Bosch in het Stadion De Vliert op vrijdag werd er voor de zesde keer verloren. Den Bosch won de wedstrijd met 3-1.

In de 31e minuut nam Dordrecht een voorsprong door een eigen doelpunt van Elso Brito.

Faris Hammouti bracht in de 40ste minuut Den Bosch op 2-0, op aangeven van Danny Verbeek.

Tidjany Touré poetste iets van de achterstand weg voor Dordrecht in de 55ste minuut. Maar Dordrecht was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Verbeek en bouwde de marge verder uit met een assist van Hammouti.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Den Bosch één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Dordrecht vijf nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd, op zondag 26 maart om 14.30 uur, speelt Den Bosch bij Heracles. Dordrecht speelt dan thuis tegen Helmond Sport in het Matchoholic Stadion.